Nieuws bij RESOC Westhoek

WEST4WORK bouw: over het vinden en behouden van werknemers

U bent actief in de bouwsector en u bent op zoek naar informatie over het vinden en behouden van werknemers? Om u deze informatie te bezorgen organiseren RESOC Westhoek, Constructiv, VDAB, POM en stad Ieper op 16 mei ‘WEST4WORK bouw’.

De avond bestaat uit verschillende onderdelen. Als eerste wordt u ontvangen door verschillende organisaties met informatie over instroom, opleiding, (be)houden van werknemers, employer branding en mobiliteit. U krijgt hierbij een broodje en een drankje. Een overzicht van de organisaties en hun informatie vindt u hieronder terug.

Vervolgens komt het opleidingscentrum Alert! een toelichting geven over hun project “bouwen aan mentaal vermogen”. Zo ontwikkelden zij een catalogus met efficiënte acties rond dit thema. U kunt het zien als een menukaart waarbij een bedrijf een traject op maat kan opstellen en dit voor alle doelgroepen en op verschillende preventieniveaus. Het gaat om opleidingen, toolboxen, begeleidingstrajecten, ondersteuning van het beleid, enzovoort.

Aansluitend komt LOGO spreken over het project “gezond op de werkvloer”. Heel wat ondernemingen willen iets ondernemen om een gezonde werkomgeving voor hun werknemers te creëren, maar weten niet hoe te starten. Met dit project kunt u een subsidie aanvragen om een coach in te schakelen.

Om een antwoord te bieden op al uw HR-vragen organiseren we een panelgesprek met verschillende specialisten ter zake. Indien u nu al vragen hebt, dan kunt u deze stellen via het inschrijvingsformulier. We brengen deze vragen graag aan bod voor u.

Na het panelgesprek komt Bruno Monteyne van Deme Group spreken over zijn ervaringen en inzichten in het ruime HR-domein. Om af te sluiten neemt Christof Dejaegher, voorzitter van RESOC Westhoek het woord. Hij heeft het onder meer over de inzet van de provincie West-Vlaanderen voor de bouwsector, bijvoorbeeld ‘Acasus’ in Veurne.

Als laatste bent u welkom op onze netwerkreceptie. Hier kunt u nog langsgaan bij de aanwezige standen op de infomarkt.

Inschrijven kan via deze knop!

W4W uitnodiging finaal 1

© Resoc-Westhoek.be is een website van Erkend Regionaal Samenwerkingsverband West-Vlaanderen VZW,
Koning Leopold III-laan 41 8200 Brugge, Ondernemingsnummer BE 0869.753.369.
051 51 94 30 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met de steun van ELFPO

Meer informatie over Plattelandsontwikkeling in Vlaanderen vind je op vlaanderen.be/pdpo

Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD